ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - Picardy Store

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50 €

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Ελλάδα
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής ή αντικατάστασης ενός προϊόντος με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν χωρίς καμία δική του επιβάρυνση. 

  • Η διαδικασία αλλαγής είναι η εξής: Ο πελάτης αποστέλλει το προϊόν πίσω με την Γενική Ταχυδρομική και μόλις παραληφθεί στέλνεται το νέο προϊόν! 
Κύπρος
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής ή αντικατάστασης ενός προϊόντος με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν με δική του επιβάρυνση.
 
  • Η διαδικασία αλλαγής είναι η εξής: Ο πελάτης αποστέλλει το προϊόν πίσω με την Γενική Ταχυδρομική και μόλις παραληφθεί στέλνεται το νέο προϊόν! 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφόσον το προϊόν επιστραφεί δεύτερη φορά, τα έξοδα που θα επιβαρύνεται ο παραλήπτης θα είναι 6€ (για Ελλάδα).
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών, στην αρχική του κατάσταση, πλήρες, χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή στην οποία το παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη που το συνοδεύει.

Εάν ζητηθεί επιστροφή χρημάτων από το συνολικό ποσό της παραγγελίας αφαιρούνται τα έξοδα αντικαταβολής 3.90€ (σε περίπτωση αγοράς κάτω των 50€).

Για παράδειγμα: Εάν παραγγείλατε ένα προϊόν το οποίο κοστίζει 30€+3.90€ (έξοδα αντικαταβολής) σύνολο 33.90€, θα σας επιστραφεί η καθαρή αξία του προϊόντος δηλαδή 30€. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό το οποίο εσείς θα μας υποδείξετε.  

* Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθεί το κατάστημα! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
picardy-location
Ελευθερίου Βενιζέλου 28
T.K. 546 24, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
picardy-tilefono
+30 2313 069806

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ:
9:00 - 17:00

ΤΡΙΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
09:00 - 21:00

cards_logos alpha_bank_logo verified_cards master_pass_logo